Engelsvertaalwerk
vertalen - tekstkwaliteit - taaltraining

Diensten

Vertalen

Engelsvertaalwerk levert vertalingen tussen de Nederlandse en de Engelse taal. De ervaring leert dat vertalingen vaak snel klaar moeten zijn.
Teksten tot 500 woorden kunnen vaak binnen 24 uur geleverd worden.

Tekstkwaliteit

Twijfelt u wel eens over de kwaliteit van uw uitgaande communicatie? Heeft u een brochure waar eens kritisch naar gekeken moet worden?
Engelsvertaalwerk kijkt kritisch maar constructief naar uw website, folder, of mailing en u ontvangt concrete suggesties voor verbetering. 

Taaltraining

Uw internationale zakenrelatie brengt u een bezoek. U heeft alles tot in de puntjes geregeld, maar er is één ding waar u nog onzeker over bent; de taalbarrière. Gaat u binnenkort op reis? Al is het maar voor vakantie, het is prettig als u zich zeker voelt en u zich goed verstaanbaar kunt maken. 
Engelsvertaalwerk verzorgt conversatietraining bij u op kantoor, thuis of online. Deze training is puur gericht op gesproken Engels. Vooraf wordt besproken wat het doel van de lessen is, wat u wilt bereiken en op welke termijn.

De eigenaar van Engelsvertaalwerk is gediplomeerd docent Engels. Zij werkt sinds 2001 deeltijd in het onderwijs. Als taaltrainer Engels heeft zij onder meer zakelijke trainingen gegeven bij TNT, Delba en particuliere taalcursussen. Haar kracht zit in een snelle analyse in de leerbehoefte, en enthousiasmeren van cursisten voor de Engelse taal en het laten groeien van het zelfvertrouwen van de cursist.
Soms betekent dit een kleine persoonlijke overwinning voor de klant!

Informatie of een offerte aanvragen